Forløb til Politiet og Forsvaret.

Få hjælp af en der selv har været igennem det.

Den bedste investering er i dig selv

Kunne du godt tænke dig at gøre en karriere indenfor Politiet eller Forsvaret? Men er du måske i tvivl om hvordan du skal træne dig op til at kunne klarer de fysiske prøver man skal igennem for at kunne blive optaget? Jeg har udarbejdet et speciallavet forløb både til Politiet eller Forsvaret, som tager udgangspunkt i de fysiske tests som man skal igennem, for at kunne blive optaget.

Hos mig vil du få råd og vejledning, hele vejen op til prøvedagen. Du vil kunne få tips og tricks som jeg selv har erhvervet fra min karrier i Forsvaret og under mit optagelsesforløb til Politiskolen. Med en kombination af mine uddannelser og min erfaring, vil du være i trygge hænder og sammen vil vi kunne opnå dine mål i livet.

Programmering

Du vil få et træningsprogram, hvor hver øvelse har en funktion og overførbarhed til den fysiske test. Intet er tilfældigt i programmet. Det vil sikre dig den største chance for at kunne bestå prøven.

Tilpasning

Et træningsprogram er ikke noget værd, hvis det ikke er tilpasset dig. Jeg ligger stor vægt på at skræddersy mine forløb til hver enkelte person. Derfor vil du få et træningsprogram der er lavet og tilpasset til dig.

Udfordrende

For at bestå den fysiske test, skal man generelt være god til alt indenfor styrke og kondition. Derfor vil det blive udfordrende for dig, da vi skal arbejde på at få dine svage sider i træning, til at blive dine stærke sider.

Enkelt

Jeg står inde for at “simple is better”. Der er ingen grund til at smide 100 forskellige støtteøvelser på en person, når en kan være nok. Derfor vil du få et simplet og overskueligt træningsprogram som virker.

Bliv den bedste version af dig selv

Forløb hos mig, er tilrettelagt efter dine behov og dine målsætninger